04-09-17

verslag Veltem-Beisem - 1e groep - 3sep2017

hieronder verslagje van de rit Veltem-Beisem groep I

nieuwe startuur en warempel Dieter was op tijd, of waren we te laat vertrokken ?

behoorlijk wat deelnemers ondanks het einde van het seizoen dat nadert.  Het weer was perfect alleen klein beetje fris bij de start.

Niet getreurd we gaan met de drie groepen samen van start, op de grote baan richting Walem wordt groep III achtergelaten en gaan groep I en II samen verder.

na ongeveer een uurtje bollen wordt er gesplitst en gaat groep I er vandoor aan een stevig tempo.  Echter na enkele km probleem met pedaal van Mark S.  We moeten even stoppen om te herstellen en zien een zeer agressieve groep II voorbijrazen.  Wat er naar elkaar geroepen werd is echt niet voor publicatie in dit verslag.

De deelnemers van Groep I probeer ik hieronder op te lijsten :

graag aanvullen indien ik iemand mocht vergeten zijn aub.

1. Fred M.  gids

2. Wim V

3. Dieter S

4. Jan B

5. Mark S. 

6. Luc VH

7. Filip B.

8. Gert S.

9.  Robby

10. Tom VDB (gastrenner)

11. Luc P verslaggever

Na het pedaalprobleem trekken we ons terug in gang en halen groep II terug in.  Echter bij volgende verkeerslichten staan we stil en razen die van den II ons terug voorbij.  Toch slagen we erin om ze terug bij te halen en zelfs voorbij te steken.  Stilaan komen ook enkele bergjes voor de wielen, welke zeer gezwind door iedereen worden genomen.  

De terugtocht via Mechelen verloopt wat chaotisch, door het centrum is toch niet ideaal met een grote groep.  Uiteindelijk komen we op de dijk richting blauwe bruggen terecht, waar de gids beslist om nog richting Boom te rijden.  Echter een aantal haken af en in Boom is de groep ongeveer gehalveerd.   foei !

Vanuit Boom wordt dan de klassieke finale naar de Hollebeek voorbereid.  Er wordt terug vroeg aangevallen.  Filip B. demarreert voorbij Terhagen en samen met Gert J, Fred M.  en Tom VDB slaan ze een gat.  De rest kijkt naar elkaar en raakt niet meer vooraan.  

De uitslag :

1. Filip B

2/3/4 : Fred M, Dieter, Luc P  afhankelijk van waar de meet juist getrokken wordt ?

5. Wim V.

eind goed, al goed.  Volgende keer moeten we toch proberen om de groep samen te houden vind ik. 

vriendelijke groeten, 
 
Luc Puimège

20:12 Gepost door De Reetse Spurters. in D - Ritverslagen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.