24-07-16

verslag Lokeren - 24juli2016 - 2e groep

We starten ons verslag voorbij Zele tot waar Luc P de volledige parlé G1 en 2 in zijn verslag heeft kunnen uiteen zetten.

We tellen 19 RS die olv Ludo de rit Lokeren tot een goed einde trachten te brengen. 
Meteen merken we bij de "achterblijvers" Jan B, Luc VH, Christophe en Rudy V op. Hebben ze bang gekregen in G1 of verkiezen ze liever "uit te bollen" in G2.
Ludo maakt hen dan ook meteen duidelijk dat de snelheid binnen de perken moet blijven. Even voorbij Beervelde pikken we Dieter (zonder helm) op die G1 heeft moeten laten gaan (feestje weet je wel).
Al snel gaat de snelheid, dankzij de vele rechte banen, toch de hoogte in. Hierbij merken we Luc VH, Rudy V, Herbert, Dirk VD en enkele anderen als gangmakers.
Daar de gids het volledige parcours nog niet heeft opgeslagen is het af en toe wachten om de juiste windrichting te kennen.
Nog voor Sinaai vraagt Erik VDA om het tempo enigszins te milderen en ons te houden aan een max. van 37 km/uur. Even lukt dit tot G3 in het vizier komt.
Luc VH en Dirk VD denken een premie op te rapen en springen in één ruk tot bij G3 , 1f914.pngdie ook wij na enkele minuten inhalen en meteen achterlaten. Eric M (ook feestje) die bij G3 was gaat mee met ons om neemt meteen de kop. 
Nog voor Waasmunster moeten we links naar Heide om via knappe binnenwegen tot Tielrode te rijden, waar we vandaar via Temse en Bornem in Hingene terecht komen.
Een rondvliegende bidon noopt de ploeg om te milderen maar dit duurt maar even. De gids besluit de Tomorrowland drukte te mijden en via Beukenlaan, S Herenbaan, Predikherehoevestraat, Pierstraat en Eikenstraat komen we in Ret stipt om 12:00 uur na 116 km en een gem. van 33,7 km/uur. 
Tot zondag, Noorderwijk en in de namiddag familiedag.
De Ludo  

21:29 Gepost door De Reetse Spurters. in D - Ritverslagen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.