02-06-16

verslag Sint-Ulriks-Kapelle - 29mei2016 - 1e groep

verslag rit St Ulriks Kapelle Groep I

vandaag mooie rit waarvoor een tiental groep I'ers opdagen.  Het aanvangstempo samen met Groep II is vrij rustig.  Waarschijnlijk mede daardoor dachten Dieter, Walter en mezelf dat we wat voorop moesten gaan rijden.  Het even voorop rijden duurde echter iets te lang en is zeker niet voor herhaling vatbaar ! samen uit = samen thuis. 

In Meise weet onze gids op een heel elegante manier de lokale markt te ontwijken.  Ondertussen volgen de hellingen elkaar op en wordt er ook af en toe goed doorgevlamd.  Ondanks de afwezigheid van brommer Gert, wordt het tempo serieus de hoogte ingejaagd.  Onze gids Fred heeft nog zijn Mallorca-benen en laat zich bergop er niet meer af rijden. 

Helaas door combinatie van veel bochten en bergop en bergaf en pech, zijn we op een bepaald moment twee man kwijt.  Aan de kerk van Asse wordt door onze gids een geniaal plan bedacht.  Twee man worden opgeofferd om de 2 verloren zonen te gaan zoeken.  Na een poosje komen de 2 verloren zonen dan met groep II aangereden.  Dus konden we terug vertrekken voor nog een luske.  Hier maakt Eric H. van gebruik om ook aan te pikken bij groep I.

Uiteindelijk geraken we toch terug in Boom, waar de finale wordt voorbereid.  Voorbij Terhaegen probeer ik met een verrassingsaanval weg te glippen, maar helaas gaat dit feestje niet door.  We komen dus met een select gezelschap beneden aan de Hollebeek.  Diverse aanvallen met uiteindelijk een langgerekte sprint met onderstaande resultaat : 

1.werner k
2.robby t
3.luc p
4.dieter
5.walter f
 
walter s
koen p
luc vh
fredje(gids)
 
voor de statistieken :
 
116km
33.6km/h gemid

ook nog te vermelden :
christophe 
eric h allebei halve rit
 
tot de volgende
groeten
Luc Puimège

20:13 Gepost door De Reetse Spurters. in D - Ritverslagen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.