29-05-16

verslag St-Ulriks-Kapelle - 29mei2015 - 2e groep

Beste sportievelingen,

Bij aanvang kwam de boel traag op gang. Ik reed met Frans op kop en op de brug zag ik de 1e groep achter mij (en de 3e groep voor mij). De 3 groepen zouden ook samen de Dijle oversteken.

Voor de 2e groep waren we met 12: Tony, Tom & Tom, Jan & Jan, Rudy VB, Michael, Erwin, Paul, Frans, Erik H en ikzelf. Weinig te melden, alles liep gesmeerd olv gids Tom.

In Meise was het markt en we reden 500 meter verder de Jan Van Gijsellaan in. Mooie omweg langs een chique villawijk en het tuinplantencentrum van Meise. Met Sandra zal ik eens hier komen wandelen, maar komen wonen zit er niet in (onderstaande villa stond te koop voor 3,5 Mio €).

plantentuin Meise 2.jpg

huis te koop Jan Van Gijsellaan.jpg

 

In de hellingszone sloeg Michael plots zijn helm van zijn hoofd. Bleek achteraf dat er een wesp in zijn helm toegeslagen had. Dit zonder al te veel erg gelukkig. Ook kwamen we 2 man van de 1e ploeg tegen die materiaalpech hadden. Een heel eind verder stond de 1e groep dan toch hen op te wachten en Erik H glipte mee.

Op de terugweg stond er flink wat tegenwind. Maar met een stuk of 6-7 man die mee op kop reden konden we het tempo strak houden tot aan de Kerk, wat resulteerde in een goed rapport:

585 hoogtemeters

113,5km (lusje Meise)

31,2 km/u

grtz

peter

13:23 Gepost door De Reetse Spurters. in D - Ritverslagen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.