15-03-16

verslag Heist-o/d-Berg - 13mrt2016 - 3e groep

Vandaag zijn de weersomstandigheden heel wat beter dan verleden zondag alhoewel ... 3° C kan je niet echt aangenaam noemen en daarbij wel wat noorderwind brrrrr

Een pak volk aan de boerderij (achteraf +/- 60 RS  + enkele gastrenners) die weinig aanstalten maken om te vertrekken tot Ludo gans de meute in gang zet.
Groep 3 vertrekt blijkbaar in gespreide volgorden met gevolg dat het 2° deel foutief richting Rumst draait. Ze merken al snel hun fout en zetten de achtervolging in op deel 1 die zich van geen kwaad bewust is. In Duffel kunnen ze eindelijk aansluiten.
Onze vaste koptrekkers vandaag Dirk V1 en Franky rijden gans de rit aan de leiding tot algemene tevredenheid van de groep die 29 manschappen telt.
Dit moet een record aantal zijn voor G3.
In Hallaar maken we een kleine lus (omleiding) om zo een plasstop in te lassen. Even verder pech voor gastrenner Robby Bal maar met neef Rudy R erbij is de band snel vervangen. Nog even pompen en we kunnen verder. Onvermoeid blijven Dirk V1 en Franky vooraan. Dit blijft zo tot in Reet waar we toekomen om iets over 12 maar voor G1 en G2.
Dikke merci voor onze koptrekkers.
De Ludo

19:52 Gepost door De Reetse Spurters. in D - Ritverslagen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.